حضور 16 نفر از مبلغین مدرسه علمیه الزهرا ( سلام ا... علیها ) شهرستان جویبار در مراسم اعتکاف
” حضور 16 نفر از مبلغین خواهر از مدرسه علمیه الزهرا ( سلام ا… علیها ) شهرستان جویبار در برنامه های معنوی اعتکاف ” .
همزمان با فرا رسیدن ایام البیض در ماه مبارک رجب و برگزاری مراسم پر فیض اعتکاف در سراسر کشور ، ستاد اعتکاف شهرستان جویبار نیز با همکاری مدرسه علمیه الزهرا ( سلام ا… علیها ) این شهرستان اقدام به برپایی مراسم معنوی اعتکاف نمودند . که در این مراسم عبادی پر فیض 200 نفر از خواهران مشتاق به این سنت مقدس اسلامی حضور یافتند .
خانم میرزایی مدیر مدرسه علمیه الزهرا ( سلام ا.. علیها ) با اشاره به ارزش معنوی اعتکاف آن را از سنتهای مقدس دین مبین اسلام بر شمرد و گفت : ” با وجود دغدغه های فراوان در دنیای کنونی ، اعتکاف بهترین فرصت است که انسان کمی از خستگی روحی خود بکاهد و سه شبانه روز با حضور در خانه خدا روح و جان خود را جلا دهد ” .
خانم میرزایی در ادامه سخنانشان به هدف اصلی حوزه های علمیه که همان تبلیغ دین و شریعت اسلامی است اشاره کرده و بیان داشت : ” یکی از وظایف مهم مبلغین دین اصلاح برداشتهای مردم از اموزه های دین مبین اسلام است که اعتکاف بهترین بستر برای نیل به این مقصود می باشد “.
ایشان با تاکید بر این مساله که دلهای معتکفین دراین ایام به خاطر ارتباط دائمی با خداوند آمادگی لازم را برای پذیرش حقائق دارند افزود : ” مبلغین با حضور در فضای مساجد و ارتباط صمیمی با معتکفین می توانند با مشاهده و مطالعه دقیق در اجرای دستورات دینی ضعفهای احتمالی را شناسایی نموده و با تبلیغ صحیح و با ملاحضه روحیه افراد تذکرات لازم به آنها داده شود تا رفتار دینی افراد اصلاح شود ” .
وی با اشاره به حضور 16 نفر ازخواهران مبلغه از مدرسه علمیه الزهرا( سلام ا… علیها ) شهرستان جویبار د ردو مسجد سطح شهر گفت : ” این مبلغین قبل از شروع اعتکاف با تهیه بسته های فرهنگی شامل : احکام شرعی اعتکاف ، بروشور ،کارت ختم صلوات و ختم قران کریم و…. و نیز فضا سازی مناسب از مسجد ( نصب بنر با موضوعات اعتکاف ، نصب تابلوی فرهنگی جهت نمایش تصاویر علما با نکات اخلاقی از ایشان ، مطالب آموزنده تصویری و نیز فضا سازی درب ورودی مسجد جهت استقبال از معتکفین د رحین ورود به مسجد . )
البته برنامه های اجرایی در زمینه تبلیغ دینی به این صورت بود که با توجه به نوع توانایی و استعدادهای هر یک از مبلغین به 5 گروه تبلیغی تقسیم شدند که شامل : 1- بخش پاسخگویی به مسائل شرعی 2- آموزش وضو ، صحت قرائت نماز و قرآ ن 3- پاسخگویی به شبهات دینی 4- مشاوره ( مهارتهای زندگی ) 5- سخنرانی های جمعی با موضوعات اخلاقی .
هر کدام از مبلغین با تشکیل حلقه های معرفتی و با توجه به سن مخاطبین و نیازها و خواسته هایشان در جمعشان حضور یافته و آموزش آنان پرداختند “.
خانم میرزایی درپایان با تاکید بر این مساله که مبلغین با بالا بردن توان علمی- تبلیغی خود باید بهترین و صحیح ترین شیوهه ای تبلیغی را آموخته تا بتوانند با مخاطبین به خصوص نسل جوان ارتباط برقرار کنند گفت : ” مناسب ترین راه برقرای ارتباط با جوانان شیوه غیر مستقیم آن است که باید با رافت اسلامی که بر گرفته از قرآن و سنت پیامبر اسلام ( صلی ا… علیه و آله ) است توام باشد تا اثرات مفیدی را به همراه داشته باشد “.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط میرزایی در 1394/02/21 ساعت 11:13:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |